Trening Centar

Background-img-1.png

Dobrodošli u Ingram Micro Trening Centar Beograd!

 

 

Kompanija Ingram Micro primenjuje model rada od kuće kako bismo sprečili potencionalno širenje Covid 19 virusa, i svi treninizi će biti realizovani ali po principu VILT ( Vitrual Led Instructor Training ) nastave.

Na taj način naši instruktori kao i polaznici biće bezbedni u svojim domovima.

U sekciji VILT pogledajte termine najavljenih treninga.

 

Ingram Micro doo Beograd, ovlašćeni Trening Centar za držanje obuka proizvođača

IBM, Oracle, Veeam, Kaspersky, Veritas i Check Point, nudi širok spektar kurseva za obuku prodavaca i inženjera, kao i priliku da od najboljih stručnjaka u IT industriji i njihovih globalnih partnera steknete znanja i veštine o najnovijim IT tehnologijama. Obuka se izvodi po zvaničnom autorizovanom programu. Treninge vode iskusni instruktori sa širokim spektrom znanja iz svih domena.

 

Našim poslovnim partnerima nudimo niz pogodnosti:

  • Mogućnost zakazivanja individualnih obuka kao i obuka prilagođenih konkretnim potrebama korisnika (customized trainings)
  • Mogućnost održavanja treninga u prostorijama klijenta.
  • Popust za više polaznika. 

 

Takodje kao Autorizovani Pearson Vue test centar Ingram Micro doo pruža mogućnost polaganja velikog broja ispita za dobijanje sertifikata mnogih poznatih softverskih i hardverskih kuća kao što su: Oracle, IBM, CISCO, VMware,Veeam, CompTIA, Linux Professional Institute, Software Certifications, itd.

 

Vaš uspeh počinje ovde.

 

Pearson-VUE-Authorized-Test-Center_US-1.jpg

    VMware-Authorized-Training-Center-badges-EN.png

O_ApprovedEducCenter_clr-1.pngveritas-logo-100748427-large.jpg