Trening Centar

PMI-5.jpg

Nikad nije bilo važnije da radite na sopstvenom usavršavanju nego danas, u ovom brzom i turbulentnom svetu. Veoma često potvrda stručnosti u vidu sertifikata, znatno utiče na mogućnosti napredovanja i poboljšanja finansijske situacije. Zato je vreme za neke promene...

Ako radite na projektima ili ste uključeni u njihovu podršku u bilo kojoj industrijskoj oblasti, PMP (Project Management Professional) je međunarodno priznata profesionalna kvalifikacija u oblasti upravljanja projektima. Izdaje je Project Management Institute - PMI i da bi se do sertifikacija došlo, neophodno je da ispunite određene uslove. Jedan je svakako i 35 sati zvanične obuke iz Upravljanja projektima.

Na petodnevnom treningu Upravljanje projektima po PMI metodologiji, dobićete odgovore koji su Vam potrebni da bi bili osposobljeni za iniciranje, planiranje, realizaciju, praćenje i kontrolu projekta. Nakon treninga ćete moći da se i akreditujete za PMI PMP ili CAPM akreditaciju koja Vam može otvoriti vrata ka profesionalnoj karijeri i poslovnom napredovanju na domaćem i inostranom tržištu.

Upravljanje projektima po PMI metodologiji

Upravljanje projektima po PMI metodologiji

Date:
on-site/Tošin bunar 272V, 11070 Beograd
Read more >>