O kompaniji

Ingram Micro pomaže svojim partnerima da u praksi iskoriste sav potencijal naprednih tehnologija.. Zahvaljujući  globalnoj infrastrukturi i fokusu na  Cloud tehnologijama, logistici  i naprednim tehnološkim  rešenjima, mi  obezbeđujemo da naši partneri dobiju odgovarajuće  alate i podršku za uspešno  poslovanje.

Kompanija Ingram Micro doo Beograd je nastala u junu 2016-te godine akvizicijom kompanije RRC, koja je  već  20 godina lider  na  IT  tržištu i uspešno  posluje na prostorima jugoistočne Evrope.

Ingram Micro doo Beograd je deo Ingram Micro grupacije – najvećeg svetskog distributera u oblasti  IT opreme, koja  ima  kancelarije u  45 zemalja i 154 distributivnih centara širom sveta. Ingram Micro sarađuje sa preko 1700 dobavljača i kupaca i posluje sa preko 200 000 partnera u 160 zemalja.

Danas na svetu ne postoji  kompanija koja pruža toliko širok i sveobuhvatan spektar tehničkih i logističkih usluga.

  • Uvek gledamo korak unapred.Ingram Micro je osnovan 1979. godine i 38 godina ima status prepoznatljivog lidera koji isporučuje kvalitetna rešenja za kupce širom sveta. Naš strateški uspeh upravo leži u iskustvu, dubokom poznavanju svakog tržišta na kome poslujemo, inovacijama i našoj posvećenosti da pružimo našim partnerima napredna rešenja, vrhunske usluge, uz optimalne cene i adekvatnu podršku.

  • Izgrađen za najbolje. Najveći svetski brendovi i prodavci  IT rešenja se oslanjaju na nas, kako bi obezbedili  kvalitet u svom poslovanju. Naša posvećenost  za ulaganje i praćenje novih tehnologija pruža sigurnost našim  kupcima. Mi takođe našim partnerima pružamo stabilnost i efikasnost kada je njima to najvažnije i najpotrebnije.

  • Globalni način razmišljanja. Zastupljeni  smo na svetskom tržištu sa ponudom  IT  rešenja od 1993. godine. Mi smo kompanija koja  globalno posluje u preko 45 zemalja sa  tendencijom rasta i širenjem novih tržišta.

Šta izdvaja Ingram Micro?

Našim klijentima pružamo širok spektar end-to-end usluga i rešenja, kao i podršku u svim fazama poslovnog ciklusa.