Trening Centar

Ingram Micro Beograd - IBM Global Training Provider

Kao jedan od pet IBM Global Training Providera, Ingram Micro će pružiti odgovarajuću i personalizovanu uslugu koju očekujete od IBM-ovog provajdera obuke. Mi vam možemo pomoći sa svime od karijere i planiranja sertifikacije do odabira kurseva koji odgovaraju vašem budžetu i zadovoljavaju vaše specifične ciljeve učenja. Sve više i više u poslovanju danas moramo da održimo obuku koja odgovara poslovnim ciljevima. Ingram Micro će vam pomoći da definišete svoje potrebe i postavite privatne prilagođene kurseve kada je to potrebno. Ingram Micro nudi kompletan portfolio sistemskih i softverskih kurseva u modalitetima koji odgovaraju svakom načinu učenja.

 

Ingram Micro - IBM Open Badge Program

Ingram Micro je zadovoljan što je deo IBM Open Badge programa. IBM-ov akreditivi se priznaju, poštuju i vrednuju globalno u IT industriji, ali komuniciranje vaših akreditiva na današnjem rastućem online tržištu može biti izazovno. IBM je uspostavio ovaj program kako biste lako i brzo podelili potvrđeni dokaz o vašem dostignuću gde god i kad god ste izabrali.
 

Tamo gde je primenljivo, vaši IBM-ov akreditivi će biti predstavljeni digitalnim slikama koje sadrže verifikovane metapodatke koji opisuju vaše kvalifikacije i rigorozan proces koji je potreban za njihovu zaradu. IBM-ove otvorene značke pružaju vam značajne prednosti:

 

  • Kombinujte svoje akreditive da biste formirali potpuni pregled svojih veština
  • Pokažite svoje postignuće u potpisu e-pošte
  • Pokažite svoje kvalifikacije na društvenim i profesionalnim mrežnim sajtovima
  • Obezbedite poslodavcima jednostavnu, validnu proveru vašeg poverenja

 

Portfolio IBM treninga:

 

Raspored treninga možete pogledati OVDE

 

Za sva dodatna objašnjenja u vezi kurseva, molimo da nam se obratite na telefon +381 11 3081 028 ili putem mail-a na trening-serbia@ingrammicro.com gde možete I da se prijavite za iste.

 

DfP3ixEV4AATNsJ-1.jpg