Veritas

logo-veritas.png

Veritas.png

 

 

Veritas™ Desktop and Laptop Option je korisnički orijentisano rešenje za rezervne kopije koje pruža fleksibilnu implementaciju i centralizovanu administraciju za izradu rezervnih kopija i oporavak Windows i Mac desktopova i prenosnih računara u organizaciji. Ovo visoko skalabilno rešenje sa komponentama koje se mogu distribuirati pogodno je za okruženja bilo kojeg obima, bilo da je to jedna lokacija, više lokacija ili postojanje udaljenih kancelarija, i vam omogućava da zaštitite i najnovije datoteke kod svojih korisnika.
Ugrađene funkcije uključuju deduplikaciju na izvornoj strani sa deduplikacijom sadržaja  Outlook PST i NSF datoteka, automatski izbor mreže za neintruzivno iskustvo izrade sigurnosnih kopija koje omogućavaju prebacivanje između oflajn, onlajn i sigurnosnog kopiranja preko internetskih modusa, mogućnosti samopokretanja ponuđene putem agenta, veb pregledača i mobilne aplikacije, mogućnosti povratka za zaštitu od ransomvera i detaljno automatsko izveštavanje.
•    Centralno upravljajte zadacima sigurnosnog kopiranja i oporavka za više krajnjih tačaka u celoj vašoj organizaciji.
•    Automatski zaštitite krajnje tačke, bez obzira na povezanost na mrežu bez ikakve intervencije korisnika.
•    Izrada sigurnosne kopije trenutno sa RPO od nekoliko sekundi, uključujući podršku za dokumenta u radu.
•    Prilagodite konfiguracije rezervnih kopija za bezbednosni plan od pretnji ransomvare-om.
•    Omogućite krajnjim korisnicima da pregledaju i obnove sigurnosne kopije datoteka bez ikakve pomoći podrške.
 

Veritas vam daje besplatno 90 dana koriscenja.

Za sve informacije kontaktirajte naš tim na e mail:

digitalna-solidarnost-veritas@ingrammicro.com