Cisco

cisco.png

cisko-csecure-connect-mobility-1.jpg

cisko-csecure-connect-mobility.jpg

cisko-csecure-connect-mobility-4.jpg

cisko-csecure-connect-mobility-2.jpgcisko-csecure-connect-mobility-3.jpg

 

cisko-csecure-connect-mobility-5.jpgcisko-csecure-connect-mobility-6.jpgcisco-any-connect.jpg

 

 

Cisco AnyConnect je VPN klijent koji omogućava siguran pristup kompanijskom informacionom sistemu tokom rada od kuće ili sa druge udaljene lokacije. Podaci su zaštićeni snažnom enkripcijom, a udaljeni uređaj postaje vidljiv kompanijskim postojećim sistemima za mrežnu bezbednost. Kako bismo vam omogućili besplatne nove licence ili uklonili ograničenje u broju korisnika tokom 90 dana, obratite nam se na

 Digitalna-solidarnost-cisco@ingrammicro.com

 

cisco-umbrella.jpg

Cisco Umbrela predstavlja efikasan način da se adekvatno zaštitite od zlonamernih Internet sajtova. Naročito je efikasan prilikom rada od kuće i brzo i jednostavno se instalira na sve udaljene radne stanice.

Besplatno se registrujte na signup.umbrella.com, a kontaktirajte nas na

Digitalna-solidarnost-cisco@ingrammicro.com

da bismo vam omogućili korišćenje u toku od 90 dana bez ikakve naknade.

 

 

ciscoduo.png

 

 

Duo Security omogućava dvofaktorsku autentifikaciju korišćenjem aplikacije na mobilnom telefonu i time pomaže u pouzdanijem utvrđivanju identiteta korisnika koji pristupa vašem sistemu. Pored Cisco AnyConnect VPN-a može se integrisati i sa VPN rešenjima drugih proizvođača kao i sa drugim sistemima koji zahtevaju autentifikaciju.

Besplatno se registrujte na signup.duo.com, a kontaktirajte nas

Digitalna-solidarnost-cisco@ingrammicro.com

kako bismo vam omogućili korišćenje za više od 10 korisnika bez ikakve naknade.

 

 

cisco-webex-cover.jpg

 

 

Cisco Webex Meetings omogućava visoko kvalitetne videokonferencijske pozive uz mogućnost održavanja virtuelnih sastanaka. Besplatno komunicirajte sa do 100 učesnika uz kvalitetan zvuk i video visoke definicije, delite fajlove, skicirajte po virtuelnoj tabli, držite prezentacije, prikažite sadržaj Vašeg ekrana ili preuzmite kontrolu nad računarom sagovornika.

Besplatno obezbedite svoj lični nalog na www.webex.com u trajanju od 90 dana ili nas kontaktirajte na nas Digitalna-solidarnost-cisco@ingrammicro.com

kako bismo vam povećali ograničenje broja korisnika na postojećem kompanijskom sistemu bez ikakve naknade.