IBM

Logo-IBM.png

IBM-efforts.png

 

 

 

IBM je omogućio korišćenje rešenja i platformi, kao što su IBM Cloud, Security, kako bi pomogao korisnicima da se prilagode novim načinima rada i poslovanja.

 

Besplatan pristup nizu vitalnih usluga, da bi se dodatno olakšao teret poslovanja u ovom teškom periodu, IBM takođe pruža besplatne ponude koje se nalaze na svim računarima, podacima, bezbednosti, integraciji, video i još mnogo više putem IBM-ovog javnog oblaka. 

Ove ponude uključuju:

 

IBM Cloud nudi besplatne opcije da bi korisnicima pomogao da zadrže kontinuitet poslovanja dok migrirate u udaljene radne sredine, uključujući i IBM Cloud Virtual Server konfiguracije.


 

IBM Aspera  nudi korisnicima 90 dana besplatnog korišćenja Aspera rešenja za prenos digitalnog sadržaja velikog obima na udaljene lokacije, streaming video i drugih podataka u realnom vremenu putem Interneta i efikasniju organizaciju i deljenje velikih datoteka.


IBM Security nudi brojna rešenja i produžene besplatne pristupe tehnologijama koje pomažu klijentima da promene svoj rad i bezbednosne programe kako bi zaštitili udaljene zaposlene, zaštitili se od sajber bezbednosnih kriminalaca koji bi mogli da pokušaju da iskoriste situaciju na polju COVID-19 i rešavaju kritične bezbednosne potrebe.


IBM video Streaming i IBM Enterprise video rešenja su dostupna besplatno, 90- dnevni pristup novim klijentima za strimovanje događaja  do 20.000 radnih sati za javnu publiku ili za protok do 20.000 autorizovanih korisnika za jedan događaj sedmično.


IBM Sterling nudi 90 dana besplatnog pristupa rešenjima, koja će pomoći u izazovima koji proizlaze iz lančanih poremećaja snabdevanja, kao što su upravljanje medicinskim zalihama, COVID-19 kompleta za testiranje i migriranje prodavaca na BOPIS (kupovina na mreži, Naručivanje u prodavnici).


IBM Blueworks live nudi besplatan pristup od 90 dana kako bi pomogao klijentima da olakšaju daljinsku saradnju sa zainteresovanim stranama i da distribuiraju nove ili promenljive procese na svoju radnu snagu.


Remote Learning Resources uključuje besplatan pristup IBM-ovom video protoku za nove K-12 obrazovne organizacije, koje su alternativa za skoro milijardu dece širom sveta, čije su škole zatvorene zbog COVID-19.

 


IBM Garage koristi svoju ekspertizu i metodologiju IBM-a za daljinsku pomoć klijentima da u ovom vremenskom periodu reše svoje nove poslovne zahteve, besplatno dvosatnom sesijom virtuelne garaže.


Za više informacija kontaktirajte naš tim putem E-mail:

digitalna-solidarnost-ibm@ingrammicro.com