VMware

Budućnost CLOUD infrastrukture i virtualizacije hardvera!

  VMware

Kompanija VMware je svetski lider u razvoju cloud infrastrukture sa preko 500.000 zadovoljnih mušterija i 75.000+ zadovoljnih partnera.

 

VMware softverski sistemi vam nude kompletnu platformu za virtualizaciju i unapređenje performansi servera sa naprednim CLOUD rešenjima. 

VMware-cloud

POGLEDAJ PROMO PONUDE

 

 

 

 

VMware PROMOCIJE softverskih rešenja i cloud infrastrukture

 

Image-2-VMware-1.png

Napredne performanse i stabilni cloud sistemi nisu više luksuz već potreba svih kompanija koje skladište i manipulišu sa velikim brojem podataka u realnom vremenu.

VMware vam predstavlja budućnost poslovanja na cloud tehnologijama i naprednim softverskim rešenjima za virtualizaciju hardvera.

Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom odabira softverskih rešenja - osatavite nam vaše podatke i naš tim stručnjaka će vam pomoći da izaberete najbolju opciju prema potrebama vaše kompanije.

 
IZABERI NAJBOLJE SOFTVERSKO REŠENJE

 

 

HCI Kits

VMware VCG Express

HCI kompleti su dizajnirani da lako usvoje HCI i pruže korisnicima temeljne gradivne elemente VMware-ovog hibridnog cloud-a - VMware Cloud Foundation. Ukoliko razmišljate o unapređenju servera ili jednostavno želite da proširite svoje trenutno okruženje uz pomoć HCI Kits promotivne ponude.

 

Iskoristite do 20% popusta na cenu licence za odabrane HCI komplete, uključujući:

  • HCI Kit Standard

  • HCI Kit Advanced

  • HCI Kit Operations Management 

  • HCI Kit ROBO Advanced

Transformišite svoje VMware vSphere® okruženje iz zastarele infrastrukture u modernu platformu spremnu za hibridni CLOUD, koja je izgrađena na VMware-ovim vodećim sistemima vSphere, vSAN, NSKS i SDDC Manager.

 

VMware vam nudi VCF Express sa 25% popusta na regularnu cenu VCF Standarda.

 

Iskoristite priliku da unapredite performanse i modernizujete infrastrukturu sa napredim CLOUD rešenjima.

 

ISKORISTITE POPUST ODMAH !

ISKORISTITE POPUST ODMAH !

vSphere sa Tanzu Basic softverom

Program unapređenja pretplate za Horizon​

vSphere u kombinaciji sa Tanzu softverom je najbrži način da započnete sa Kubernetesovim radnim opterećenjima na postojećoj infrastrukturi i modernizujete 70+ miliona radnih opterećenja koja se trenutno rade na vSphere platformi.

 

vSphere i Tanzu omogućavaju IT kompanijama da razviju infrastrukturu spremnu za programersko okruženje, usaglase DevOps i IT timove i pojednostave celokupan rad.

 

Iskoristite priliku i unapredite vSphere sa Tanzu Basic softverom sa - 50% na cenu licence

 

Iskoristite svoju trajnu Horizon investiciju za nadogradnju na Horizon Universal License ili Workspace ONE Enterprise (SaaS) pomoću programa unapređenja pretplate za Horizon.

 

Sa univerzalnom Horizon licencom imate fleksibilnost lokalnog i javnog objavljivanja, uključujući VMvare Cloud na AVS, Microsoft Azure, Azure VMware Stack ili IBM Cloud.

 

Iskoristite popust do - 25% prilikom unapređenja licence sa Horizon Standard, Horizon Advanced, Horizon Enterprise, Horizon Apps Standard ili Horizon Apps Advanced trajnih licenci na Horizon Universal, Horizon Apps Universal, Vorkspace ONE Enterprise ili Vorkspace ONE Enterprise za VDI pretplatu licence. 

 

ISKORISTITE POPUST ODMAH !

UNAPREDITE HORIZON LICENCU PO PROMO CENI!


 

VMwere-Image-2-1.png

 

 

Popust od 50% na vRealize i vCloud Suite   

Iskoristite popust od - 50% na vRealize Suite Standard i vCloud Suite Standard 

 

  • Novi vRealize Suite Standard 

  • Novi vCloud Suite Standard 

  • Nadogradnja sa vRealize Operations Standard na vRealize Suite Standard 

  • Nadogradnja sa vSphere na vCloud Suite Standard 

 

UNAPREDITE SVOJU LICENCU ODMAH !