Dell PowerStore uređaj za skladištenje podataka

shutterstock_155642843_powerstore_final_concept_em_cpv6-1280x1280-1.jpeg

 

Nova revolucionarna porodica PowerStore uređaja sa all-flash tehnologijom za skladištenje podataka eliminiše tradicionalne kompromise u performansama, skalabilnosti i efikasnosti skladištenja, sa data-centric inteligentnom i prilagodljivom infrastrukturom koja transformiše i mobiliše kako tradicionalna tako i savremena radna opterećenja.

 

Savremeni izazovi u data centrima zahtevaju novi pristup infrastrukturi za skladištenje podataka. U novoj eri podataka kombinacija ogromnih količina podataka i tehnoloških inovacija bez premca pružila je preduzećima svih veličina priliku da postanu digitalni pogonski centri. Ali uprkos ovom potencijalu, mnogi znaju da digitalna transformacija može biti složena i izazovna. Podaci su postali raznovrsniji nego ikad pre - i sada se kreiraju, obrađuju i čuvaju svuda, od personalnih računara do cloud-a. Većina organizacija je otkrila da nijedna pojedinačna infrastruktura ne može da odgovori na sve njihove zahteve za podacima, pa koriste različite arhitekture, stvarajući silose IT resursa kojima se upravlja i troši nezavisno. U isto vreme, IT je pod sve većim pritiskom da pruži veći nivo jednostavnosti i okretnosti na poslovnoj strani.

Da bi se ispunili ovi oprečni zahtevi, potrebna je nova arhitektura i pristup skladištenju. Dell Technologies predstavlja PowerStore - savremeni uređaj za skladištenje dizajniran za eru podataka. Ova nova platforma koja menja igru otključava moć podataka, bez obzira na njihovu strukturu ili lokaciju, pomažući vam da se prilagodite i transformišete svoj IT bez ometanja trenutnih operacija.

 

trident_final_concept-device-1280x1280.jpeg

Šta kažu naši korisnici? Navodimo vam nekoliko razloga zašto dati poverenje baš Power Store uredjajima!

1 | Software Defined arhitektura  

PowerStore uređaj izgrađen je na softverskoj arhitekturi zasnovanoj na kontejneru koja pruža jedinstvene mogućnosti isporuke i integracije naprednih sistemskih mogućnosti. Modularnost kontejnera omogućava prenosivost karakteristika, standardizaciju i brzo stavljanje na tržište novih mogućnost. Pored novih modula razvijenih specijalno za PowerStore, dokazane aplikacije i funkcije iz portfolia više platformi kompanije Dell, uključujući AppSinc, SRM i Data Protection Suite, mogu se integrisati direktno u PowerStore operativno okruženje.

 

2 | AppsON 

Prednosti mogućnosti AppsON uključuju novi nivo agilnosti za primenu aplikacija, uz neometano kretanje između PowerStore uređaja i VMvare ESXi servera.

 

3 | Inteligentna automatizacija

PoverStore podržava sveobuhvatnu integraciju sa VMvare-om i njegovim operativnim karakteristikama, uključujući vSphere storage management, podršku za VAAI, VASA i native vVols. U rastućim oblastima kontejnerizacije i DevOps-a, ​​korisnici PoverStore-a mogu iskoristiti dodatke, uključujući one za CSI, Kubernetes, Ansible i vRealize Operations.

 

4 | Autonomous Operation

PowerStore koristi inteligentno postavljanje podataka za poboljšanje upotrebe i performansi sistema uravnoteženim obezbeđivanjem novih volumena storage uređaja. Istovremeno, machine learning engine nadgleda klaster i preporučuje akcije za ponovno uravnoteženje resursa klastera, identifikujući i automatizujući promene potrebne za održavanje optimalne efikasnosti.

 

5 | Next-Generation Storage Tehnologija

PowerStore je high-availability, active-active storage uredjaj koji podržava block, file I native vVols na jednom sistemu. Stalnu efikasnost ovog storage rešenja omogućavaju inline, always-on data reduction, napredna deduplikacija i kompresija, dok su sa hardverske strane ove tehnologije podržane korišćenjem  Intel QuickAssist tehnologije.

 

6 | Powering the Cloud

Korisnici PowerStore uredjaja mogu lako da integrišu svoju lokalnu infrastrukturu u hibridna Cloud rešenja.

 

7 | Scale Up i Scale Out za fleksibilni rast

8 | Predictive Analytics I Proactive Monitoring

9 | Future-Proof I Anytime Upgrades

 

                                                Kontakt podaci:

 

Za teritoriju Srbije, Crne Gore i BiH

Za teritoriju Makedonije

Dejan Čutović

Aleksandar Neškovski

 

 

Dejan.cutovic@ingrammicro.com

Aleksandar.neskovski@ingrammicro.com