Axis Communications

axis-cctv-dubai.jpg

 

Axis je lider na svetskom tržištu IP CCTV-a. Axis nudi mrežna video rešenja za profesionalne instalacije kreirajući proizvode i rešenja koja su zasnovana na inovativnim i otvorenim tehničkim platformama.

Axis je ostvario lidersku poziciju na tržištu u kategoriji video enkodera i time ojačao poziciju kompanije na tržištu video nadzora.

Axis je prva kompanija na svetu koja je proizvela mrežnu kameru 1996. godine, inicirajući prelaz sa analogne na digitalnu tehnologiju.

 

Picture1-1.png

 

download-2.png

 

   Rešenja za Video nadzor

   Široko rasprostranjena mrežna video rešenja uključujući sigurnosne kamere, enkodere, video menadžment   softver, mrežne video snimače, analitiku i aplikacije.

 

download-3-1.png

 

   Rešenja za kontrolu pristupa

   Otvorena, skalabilna i fleksibilna rešenja za kontrolu pristupa koja se bez problema integrišu sa ostalim sistemima.

download-1.png

 

   Rešenja za audio

   Kompletna i visoko kvalitetna audio rešenja za unapređenje sigurnosti, objava obaveštenja u realnom vremenu i kreiranje sistema za ozvučenje

download-5.png

   Trening, servisi i podrška

   Raznovrsni treninzi, podrška i Axis akademija u cilju pomoći partnerima i direktnim korisnicima da maksimizuju svoje rezultate.

 

 

banner-web.png

1-1.png

Kontakt Formular

Molimo kontaktirajte nas za sva pitanja putem navedenih telefona, e-mejla ili popunite kontakt formular i mi ćemo vas kontaktirati: