Logitech Video Conferencing TAP Room Solutions

Logitech Video Conferencing TAP Room Solutions

24 april 2020

Poštovani partneri,

 

Želimo da vam ponudimo kompletno rešenje za video komunikaciju marke Logitech, za sve korisnike Microsoft Teams i Zoom platformi. Dostupan u konfiguracijama za male, srednje i velike prostorije za sastanke, Logitech Tap Room Solution je jednostavan, kvalitetan i pristupačan paket proizvoda, koji uključuje sve potrebne komponente za brzu instalaciju: kontroler na dodir, mini računar, zidno kablovsko povezivanje i konferencijsku kameru.

 

 

 

Logitech Tap je dostupan u paketu sa Logitech MeetUp, Logitech Rally / Rally Plus i Intel NUC mini računarom, koji će krajnjim korisnicima ponuditi gotovo rešenje, a paleta dodatne opreme uključujući nosače i produžne mikrofone, obezbeđuje izvanredno korisničko iskustvo, dok pažljivo upravljanje kablom minimizira vidljivo kabliranje i čuva veze bezbednim.

 
Saznajte više  Saznajte više 

Saznajte više 

Saznajte više 
 

 

 

Obezbedili smo korisnicima brzu i laku isporuku, tako što će poručivanjem odgovarajućeg Logitech Tap rešenja, dobiti sve potrebne komponente u paketu, spremne za rad.

 

 

Na sledećem linku vam predstavljamo portfolio Logitech rešenja za video saradnju, nadamo se da će vam pomoći pri odabiru:

 

PREUZMI BROŠURU

 

Za sve informacije i porudžbine, obratiti se:

 

Zoran Tomović

Account Manager for Volume Business

Phone +381-11-2042085 | Mobile +381-65-2042076

zoran.tomovic@ingrammicro.com