Upoznajte Meeting Owl Pro!

Upoznajte Meeting Owl Pro!

16 jun 2021

Dragi partneri,

 

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo potpuno novo, revolucionarno rešenje na našem tržištu – upoznajte Meeting Owl Pro, uređaj kompanije Owl Labs.

 

Meeting Owl Pro je revolucionarni video konferencijski uređaj koji snima video od 360 ° u 1080p HD rezoluciji, kao i audio 360 ° do 5 metara radijusa. Automatski se fokusira na onoga ko govori kako bi podstakao aktivnu saradnju i veće učešće ucesnika.

 

Da biste započeli sastanak, jednostavno uključite Meeting Owl Pro u napajanje, zatim u računar i pokrenite željenu platformu za video konferenciju. Takođe, možete kontrolisati Meeting Owl Pro tokom sastanka putem iOS ili Android aplikacije koristeći softver Meeting Owl Connect.

Kompatibilan je sa praktično svim platformama za video konferencije uključujući Zoom, GoToMeeting, Google Meet, Microsoft Teams, Cisco Webex, BlueJeans I mnoge druge.

2.png3.png

 

Meeting Owl Pro je dobitnik brojnih nagrada, uključujući i izbor u TIME-ovih 100 najboljih izuma 2020. godine, kao i CES nagradu za inovacije 2020. i 2021. godine.

 

Za više informacija, slobodno kontaktirajte našeg kolegu Milana Jovića  - milan.jovic@ingrammicro.com