Ingram Micro uspostavio stratešku saradnju sa kompanijom VeloCloud u Jugoistočnoj Evropi.

Ingram Micro uspostavio stratešku saradnju sa kompanijom VeloCloud u Jugoistočnoj Evropi.

08 april 2019

Beograd, Srbija – 8. april 2019: Ingram Micro, jedan od najvećih distributera informacionih tehnologija u regionu jugoistočne Evrope, danas je objavio da je potpisao ugovor o distribuciji sa kompanijom VeloCloud Networks LLC (koja je sada deo kompanije VMware). VeloCloud kao lider na tržištu za SD-WAN rešenja, omogućava kompanijama i servis provajderima da razviju fleksibilnu i bezbednu WAN konektivnost. Sa više od 70.000 primena na lokacijama širom sveta, VeloCloud predstavlja vodeće SD WAN rešenje sa najvećim udelom na tržištu. Ovim ugovorom Ingram Micro je postao ovlašćeni distributer za kompletan VeloCloud portfolio rešenja širom jugoistočne Evrope.

VMware SD-WAN kompanije VeloCloud donosi novu generaciju rešenja za umrežavanje udaljenih poslovnica. Ovo rešenje je visokoperformantno, ekonomski efikasno i bezbedno  za upravljanje većim brojem udaljenih lokacija. VeloCloud SD-WAN kombinuje ekonomičnost i fleksibilnost hibridnog WAN-a sa brzom implementiacijom i primenom, kao i niskim troškovima održavanja.

Ukoliko se povežu sve lokacije u NSX SD-WAN overlay mrežu, podiže se nivo performansi čitavog poslovnog sistema. Investirajući u NSX SD-WAN rešenje, kompanija je u mogućnosti da bolje iskoristi mrežu uz smanjenje troškova, obezbedi kontinuitet servisa na udaljenim lokacijama i pojednostavi upravljanje samom mrežom.

Prednosti VeloCloud SD-WAN rešenja ogledaju se, pre svega, u visokom nivou preglednosti i kontrole nad internet saobracajem i poslovnim linkovima. Uz VeloCloud SD-WAN, aplikativni paketi se dinamično usmeravaju kroz različite linkove optimalnim putem, koristeći različite topologije i mrežne mehanizme.

Ovo resenje omogucava kompanijama da na bezbedan nacin podrži razvoj aplikacija, pojednostavi implementaciju, a istovremeno obezbedi pouzdan pristup uslugama u cloud-u, privatnim Data Centrim-a i aplikacijama zasnovanim na SaaS.

Koristeći VeloCloud SD-WAN rešenja servis provajderi mogu uvećati svoje prihode istovremeno uvodeći nove servise koji omogućavaju fleksibilno, efikasno i visoko-performantno povezivanje svojih korisnika ka aplikacijama u oblaku (cloud applications), kao i efikasnu orkestraciju raznorodnih servisa  kako bi izašli u susret korisničkim zahtevima.

Potpisivanjem ugovora sa kompanijom VeloCloud i saradnjom sa kompanijom VMware, Ingram Micro će se nadovezati na uspeh vodeće platforme za virtuelizaciju mreže na tržištu – VMware NSX – i proširiti mrežni portfolio kompanije.

“Ovaj saradnja će dodatno učvrstiti poziciju kompanije Ingram Micro kao predvodnika u transofrmaciji tržišta na softverski definisanu budućnost i omogućiti kompanijama da uvedu svoje poslovanje u digitalno doba uz umrežavanje koje je sveprisutno, otvoreno, prilagodljivo i podrazumevano bezbedno.

VeloCloud  rešenja našim poslovnim partnerima nude sjajnu dopunu VMware portofolija. Uz našu dopunsku ponudu, poslovni klijenti će moći bezbedno da pristupaju svojim aplikacijama i podacima sa bilo kog uređaja, gde god da se nalaze“, izjavio je Vladimir Popović, Izvršni Direktor kompanije Ingram Micro SEE NON EU.

 

O kompaniji VeloCloud

VMware NSX SD-WAN kompanije VeloCloud predstavlja ključnu komponentu sistema Virtual Cloud Network i tesno se integriše sa sistemima NSX Data Center i NSX Cloud kako bi klijenti mogli da prošire usaglašeno umrežavanje i bezbednosne smernice iz centra podataka do filijala i cloud-a. Više informacija potražite na www.velocloud.com

 

O kompaniji Ingram Micro doo Beograd

Ingram Micro pomaže svojim partnerima da u praksi iskoriste sav potencijal naprednih tehnologija.. Zahvaljujući  globalnoj infrastrukturi i fokusu na  cloud tehnologijama, logistici  i naprednim tehnološkim  rešenjima, mi  obezbeđujemo da naši partneri dobiju odgovarajuće  alate i podršku za uspešno  poslovanje. Ingram Micro doo Beograd je deo Ingram Micro grupacije – najvećeg svetskog distributera u oblasti  IT opreme, koja  ima  kancelarije u  45 zemalja i 154 distributivnih centara širom sveta. Ingram Micro sarađuje sa preko 1700 dobavljača i kupaca i posluje sa preko 200 000 partnera u 160 zemalja. Danas na svetu ne postoji  kompanija koja pruža toliko širok i sveobuhvatan spektar tehničkih i logističkih usluga. Najveći svetski brendovi i prodavci  IT rešenja se oslanjaju na nas, kako bi obezbedili  kvalitet u svom poslovanju. Naša posvećenost  za ulaganje i praćenje novih tehnologija pruža sigurnost našim  kupcima. Mi takođe našim partnerima pružamo stabilnost i efikasnost kada je njima to najvažnije i najpotrebnije. Saznajte više na https://rs.ingrammicro.eu/  

 

Za dodatne informacije, obratite nam se putem adrese: vmware-serbia@ingrammicro.com