Ingram Micro i UiPath zajedno u automatizaciji procesa

Ingram Micro i UiPath zajedno u automatizaciji procesa

04 maj 2021

Ingram Micro, najveći svetski distributer informacione i tehnološke opreme i UiPath, vodeća svetska kompanija za automatizaciju procesa, objavljuju početak saradnje na globalnom nivou. Globalna saradnja jača fokus Ingram Micra na robotiku kroz centre ekspertize i povećava vidljivost UiPath-a kroz Ingram Micro ekosistem i svetsku mrežu partnera.

Jačajući ponudu AI (veštačka inteligencija) rešenja, Ingram Micro Inc. je najavio poslovnu saradnju na globalnom nivou sa UiPath-om, jednom od vodećih kompanija i inovatora u oblasti automatizacije i RPA (robotska automatizacija procesa).

 

RPA omogućava kompanijama da u eri digitalne transformacije povećaju efikasnost, preciznost operacija i protoka informacija kao i usklađenost s propisima i regulativom. Dodatno, softverski roboti omogućavaju automatizaciju u celoj organizaciji i smanjivanje troškova. Ingram Micro već nekoliko godina ima AI i RPA u svojoj širokoj ponudi naprednih rešenja kao jednu od najbrže rastućih oblasti.

 

Robotska automatizacija kao sledeći korak

„Robotska automatizacija procesa je važan sastavni deo digitalne transformacije i dodatna prilika za partnere da uključe ova rešenja i usluge u svoju ponudu”, kaže Sabine Howest, potpredsednica za saradnju s partnerima i IoT Ingram Micro Inc.

 

„Veoma smo srećni što UiPath pruža dodatnu podršku firmama koje nude vrlo kvalitetne usluge, kao što je naša, kroz Ingram Micro programe”, kaže Bhavyesh Virani, co-CEO firme WonderBotz, jednog od UiPath partnera. „Globalno prisustvo Ingram Micra će pomoći da WonderBotz iskoristi sve veću tražnju za našim uslugama, kao i za naša postojeća rešenja za zdravstvo, finansijski i bankarski sektor… Nova saradnja UiPath/Ingram Micro je dobitak za sve i pomaže nam da više vremena provodimo pružajući vrhunske usluge klijentima.”

 

 Ingram Micro i UiPath su započeli saradnju početkom 2021. u Severnoj Americi i ubrzo je proširili na Latinsku Ameriku i Evropu, kao i na Bliski istok, Afriku i Azijsko-pacifički region. Ingram Micro tim iskusnih i posvećenih UiPath eksperata je na raspolaganju partnerima za podršku tokom celog prodajnog ciklusa. Uz pomoć Ingram Micro centara za podršku (centar za Evropu je formiran u Beogradu), partneri koji prodaju UiPath rešenja imaće na raspolaganju najbolje prakse kao i pristup vremenski neograničenoj podršci i uslugama da bi odgovorili zahtevima tržišta kako lokalno, tako i regionalno i globalno.

 

Objedinjena podrška

Ingram Micro i UiPath su organizacije kojima su partneri na prvom mestu ”, kaže Thomas Hansen, CRO, UiPath. „Automatizacija na nivou cele firme je kategorija koju partneri ne mogu da zanemare. To je investicija u koju firme ulažu jer se uložena sredstva vrlo brzo, i lako merljivo, isplate. Veoma smo srećni što smo proširili saradnju sa Ingram Micro-m u celom svetu i spremni smo da pomognemo partnerima da iskoriste tržišni potencijal RPA.”

 U izveštaju za prvi kvartal 2021. posvećenom RPA, analitička firma Forrester (The Forrester Wave™: Robotic Process Automation, Q1 2021, March 15, 2021) proglasila je UiPath jednim od lidera s najvišim rangom u svakoj od tri kategorije: trenutna ponuda (Current Offering), strategija i prisustvo na tržištu (Market Presence). Dodatno, potpredsednica UiPath-a za globalne alijanse i partnere Cheryln Chin, kao i stariji potpredsednik za operacije i partnere Eddie O’Brien, nedavno su uvršteni u 2021 CRN Channel Chiefs listu, zajedno sa osam partner menadžera iz Ingram Micra.

 

UiPath

UiPath ima viziju da omogući potpuno automatizovano preduzeće (Fully Automated Enterprise™), u kome kompanije koriste automatizaciju da postignu svoj poslovni maksimum. UiPath nudi kompletnu platformu za automatizaciju kombinujući rešenje za RPA s nizom mogućnosti za brzo skaliranje digitalnih operacija.

 

Ingram Micro

Ingram Micro pomaže svojim partnerima da u praksi iskoriste sav potencijal naprednih tehnologija. Zahvaljujući globalnoj infrastrukturi i fokusu na cloud tehnologije, logistiku i napredna tehnološka rešenja, obezbeđuje partnerima odgovarajuće alate i podršku za uspešno poslovanje.

Ingram Micro doo Beograd je deo Ingram Micro grupacije – najvećeg svetskog distributera u oblasti IT opreme, koja ima kancelarije u 45 zemalja i 154 distributivnih centara širom sveta. Ingram Micro sarađuje s više od 1700 dobavljača i kupaca i posluje s preko 200.000 partnera u 160 zemalja. 

 

 Sva UiPath rešenja sada su dostupna partnerima Ingram Micra u celom svetu.

Za više informacija o UiPath-u, u vezi s ponudama i podrškom, kontaktirajte: info-serbia@ingrammicro.com ili goran.nikolic@ingrammicro.com.