Ingram Micro uspostavio stratešku saradnju sa Veritas Technologies u Jugoistočnoj Evropi

Ingram Micro uspostavio stratešku saradnju sa Veritas Technologies u Jugoistočnoj Evropi

11 oktobar 2018

BEOGRAD, Srbija – Oktobar 10, 2018  – Kompanija Ingram Micro, jedan od najvećih distributera informacione tehnologije u Jugoistočnoj Evropi, potpisala je ugovor o distribuciji sa Veritas Technologies, globalnim liderom u proizvodnji softvera namenjenog sveobuhvatnom upravljanu podacima (information management) - backup i recovery podataka, arhiviranje i upravljanje softverski definisanim skladištima podataka kao i analizi i kontroli podataka sa stanovišta zakonskih regulativa.

 

Ovim ugovorom, kompanija Ingram Micro se autorizovala za distribuciju kompletne Veritas ponude u 7 zemalja Jugoistočne Evrope, uključujući Srbiju, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu,  Hrvatsku i Sloveniju.

 

Veritas Technologies omogućava organizacijama da iskoriste u potpunosti mogućnosti i snagu svojih informacija kako bi ostvarivali poslovne uspehe. Rešenja su dizajnirana da funkcionišu i rade i u najkompleksnijim i veoma heterogenim okruženjima.

 

Veritas Technologies rešenja se uglavnom koriste za interakciju različitih vrsta aplikacija, servera i druge tehničke opreme, uključujući i uređaje za skladištenje podataka. Veritas Technologies proizvodi su kompatibilni sa svim najčešće korišćenim operativnim sistemima i podržavaju najvažnije baze podataka i uređaje za skladištenje podataka.

 

Vladimir Popović, Generalni direktor Ingram Micro SEE NON-EU govorio je o razlozima potpisivanja sporazuma i koristima ovog sporazuma za partnere. “Kompanija Ingram Micro puno pažnje poklanja izboru saradnje sa novim vendorima, strogo poštujući svoju strategiju razvoja portfolija koji će najbolje podržati partnere u njihovom poslovanju na tržištu. Razlozi za potpisivanje ovog sporazuma su pre svega, jedinstvenost naprednih rešenja koje Veritas nudi, zatim sposobnost da ponude čitav spektar proizvoda za virtuelnu IT infrastrukturu za svaku organizaciju, vodeći položaj Veritas-a među proizvođačima softvera za tu namenu i visoka  potražnja za takvim rešenjima na tržištu. Potpisivanje sporazuma o partnerstvu sa Veritas Technologies je za nas veoma važan poslovni potez. Partnerstvom sa Veritas Technologies, proširili smo značajno naš portfolio rešenja za skladištenje i back-up podataka. "

 

Drago Gajski, Regionalni Direktor Veritasa za Juogističnu Evropu je ovim povodom rekao: „Izuzetno smo zadovoljni potpisivanjem ovog ugovora, sigurno smo da će nam partnerstvo sa Ingram Micro omogućiti pristup novim tržištima i kupcima kao i sveobuhvatni rast našeg poslovanja u ovom regionu. Pred nama je izuzetno zanimljiv i dinamičan period pošto količina informacija koje svakodnevno koristimo kao i njihov značaj i potreba za kvalitetnim upraljanjem u svakodnevnim poslovnim procesima rastu svakog dana „.

 

O kompaniji Veritas TechnologiesVeritas Technologies podržava organizacije svih veličina da iskoriste maksimalnu snagu svojih informacija – njihovoj najvažnijoj digitalnoj imovini. Koristeći Veritas platformu, korisnici mogu ubrzati njihovu digitalnu transformaciju i rešiti IT i poslovne izazove, uključujući upravljanje podacima u multi-cloud-u, zaštitu podataka, optimizaciju skladišta, spremnost usaglašenosti i prenosivost radnog opterećenja. Veritas nudi svoja rešenja kako u malim i srednjim preduzećima tako i u velikim kompanijama. Interesantno je napomenuti da 86% kompanija Fortune 500 danas se oslanja na Veritas da bi došli do uvida u podatke koji im stvaraju konkurentsku prednost.

Saznajte više na www.veritas.com  

 

O kompaniji Ingram Micro doo Beograd

 

Ingram Micro pomaže svojim partnerima da u praksi iskoriste sav potencijal naprednih tehnologija.. Zahvaljujući  globalnoj infrastrukturi i fokusu na  cloud tehnologijama, logistici  i naprednim tehnološkim  rešenjima, mi  obezbeđujemo da naši partneri dobiju odgovarajuće  alate i podršku za uspešno  poslovanje. Ingram Micro doo Beograd je deo Ingram Micro grupacije – najvećeg svetskog distributera u oblasti  IT opreme, koja  ima  kancelarije u  45 zemalja i 154 distributivnih centara širom sveta. Ingram Micro sarađuje sa preko 1700 dobavljača i kupaca i posluje sa preko 200 000 partnera u 160 zemalja. Danas na svetu ne postoji  kompanija koja pruža toliko širok i sveobuhvatan spektar tehničkih i logističkih usluga. Najveći svetski brendovi i prodavci  IT rešenja se oslanjaju na nas, kako bi obezbedili  kvalitet u svom poslovanju. Naša posvećenost  za ulaganje i praćenje novih tehnologija pruža sigurnost našim  kupcima. Mi takođe našim partnerima pružamo stabilnost i efikasnost kada je njima to najvažnije i najpotrebnije.

Saznajte više na https://rs.ingrammicro.eu/  .