Tehnoloska resenja

INGRAM MICRO CYBER SECURITY CONTACTS

Ingram Micro doo Beograd

    +381 (11) 20 42 070

    Tošin bunar 272V
  
  11070 Novi Beograd

 

Ingram Micro Cyber Security

Book_Your_Training.png

 

Sa eskalacijom opsega i intenziteta sajber napada, svetu nikada nije bilo potrebno više kvalifikovanih stručnjaka za bezbednost informacija kako bi na odgovarajući način zaštitili informacione sisteme organizacija. Istraživanje (ISC)2 predviđa da će 2022. godine biti deficit od 1,8 miliona kvalifikovanih stručnjaka za Cyber Security. Obuka je osnovni način za prevazilaženje ovog jaza.

 

Bez obzira da li ste profesionalac na početnom nivou željan znanja iz oblasti informacione bezbednosti ili napredni stručnjak za bezbednost  spreman da preuzme sledeći sigurnosni izazov, Ingram Micro ima kurs za obuku koji odgovara Vašem nivou znanja i ambicijama. Ingram Micro Cyber Security treninzi su dizajnirani tako da promovišu kritičko razmišljanje u konceptima Cyber bezbednosti, jer se one odnose na vaše dnevne aktivnosti. Naši treneri diskutuju o primerima iz stvarnog sveta, koji će vam pomoći  da shvatite i procenite dubinu i svrhu odgovarajućih  Cyber Security koncepata.

 

Ingram Micro Cyber Security tim osnovan je sa vizijom da pomogne našim poslovnim partnerima da oslobode i pravilno upotrebe sav  svoj Cyber Security potencijal.

 

Naš Cyber Security tim nudi niz specijalizovanih konsultacija na teme rešenja iz oblasti Cyber bezbednosti za potrebe obuke naših poslovnih partnera.

 

Ingram Micro je ovlašćeni distributer za većinu strateških Cyber Security vendora prisutnih u regionu. Ovo omogućava našim poslovnim partnerima da poboljšaju sposobnost svojih kupaca da ostanu bezbedni uprkos svakodnevnim promenama vrsta i tipova Cyber napada, povećanju  izloženosti raznih tipova napada na informacione resurse kao i odgovarajućim promenama regulativnog usaglašavanja.

 

Cyber_Security_Products.png

 

Ingram Micro Cyber Security divizija pomaže Partnerima da ponude efikasna, integrisana i skalabilna rešenja svojim krajnjim Korisnicima koja štite svoje informacione IT resurse pre, tokom i nakon napada, tj. tokom čitavog ciklusa napada. Naša kompanija pomaže partnerima za stvaranje infrastrukture koja upravlja pružanjem sigurnosnih usluga, i na taj način pomaže Partneru da pozicionira sebe kao profitabilnog, pouzdanog savetnika za bezbednost.

 

Ingram Micro u svom distributerskom portfoliju poseduje većinu strateških Cyber Security proizvođača današnjice  i nudi mnoštvo resursa za Partnera kako bi optimizovao sigurnosne perspektive prisutne u informacionom prostoru. Ingram Micro Cyber Security divizija pruža Partnerima usluge obuke, konsultacije, kao i usluge sertifikovanih bezbednosnih inženjera.

 

IM_Security_Consultancy_Sider.jpg

 

Ingram Micro Cyber Security poslovna jedinica pruža Vam širok spektar tehničkih i konsultantskih usluga.

U tu svrhu je razvijen veliki broj Cyber Security servisa, čija je namena da Korisnik stekne jasniju sliku o bezbednosti i zaštićenosti svog IT okruženja.

Kao rezultat ovih aktivnosti Ingram Micro omogućava partnerima da povećaju svoje prihode i steknu dodatno poverenje krajnjih Korisnika, istovremeno pozicionirajući odgovarajuća bezbednosna rešenja shodno uočenim problemima.

Assessment-services.png
Consultancy-services.png

 

IM Cyber Security Trainings

 

► Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

► GDPR - Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

► Certified Information Privacy Manager (CIPM)

►Fundamentals of Information Security

► CyberSAFE: Security Assets for the End User

► Cyber Security First Responder (CFR)

► CompTIA Network Plus (N+)

► CompTIA Security Plus (S+)

► CompTIA Advanced Security Practitioner

► PCI DSS & Payment Card Security

► ISO 27001

► Fundamentals of a Formal Information Security Risk Assessment

► Information Security Risk Assessment as per NIST SP 800-30, OCTAVE & ISO 27005

 

Trainings-and-Webinars-picture.png

 

Book Consultancy Services from Ingram Micro

Select Required Consultancy Service:*
 

IM Cyber Security Vendori: