Vladimir Popović -Managing Director SEE (Non-EU countries and Bulgaria)

Vladimir Popović -Managing Director SEE (Non-EU countries and Bulgaria)

02 oktobar 2017

Vladimir Popović

Position: Managing Director SEE
Territory : South East Europe (Non-EU countries and Bulgaria)

Direct: +381 11 2042 090
Mobile:+381 64 6411 675

vladimir.popovic@rrc.rs

Kompanija Ingram Micro dobila značajno pojačanje, našem timu se od 02.10.2017 priključio Vladimir Popović koji će preuzeti pozicijiu Managing Director SEE (Non-EU countries and Bulgaria).

 Recite nam više o vašem prethodnom iskustvu?

 

Profesionalac sam sa preko 20 godina iskustva u tehnološkoj industriji. Svoje znanje i profesionalno iskustvo sam sticao u kompanijama kao što su Telekom Austria, UC4 Software i SAP. Poslednji posao koji sam obavljao pre prelaska u kompaniju Ingram Micro je bio na pozicijama Managing Director Saga SEE i Country Manager u Euronet Worldwide.

Formalno obrazovanje sam stekao na Beogradskom univerzitetu (Faculty for Information Technology), gde sam stekao zvanje Master of Science Degree.

Kao neko ko je dugo godina na rukovodećim funkcijama razvio sam čitav niz različitih sposobnosti i znanja u razvoju poslovanja, strateškom planiranju, vođenju projekata, vođenju tima i organizovanju i vođenju različitih sektora poslovanja.

Od 2. Oktobra postajem deo tima kompanije Ingram Micro, na poziciji Managing Director SEE (Non-EU countries and Bulgaria).

Za mene će biti velika čast da budem lider jednog uspešnog i velikog tima i sigurno veliki izazov da radim u jednoj od najvećih korporacija na svetu Ingram Micro.

 

Šta će biti vaši kratkoročni i dugoročni ciljevi na poziciji Managing Director SEE  Ingram Micro kompanije?

 

Pre svega želim da nastavim i dalje razvijem uspešnu saradnju koju je kompanija INGRAM MICRO uspostavila sa našim partnerima širom našeg regiona.

Mi ćemo dalje raditi na unapređenju naših usluga i servisa koje pružamo našim partnerima, kako bismo nastavili da rastemo zajedno sa njima. Naš cilj je da održimo lidersku poziciju u ovoj regiji i da povećamo broj vendora i partnera.

Pozivam sve partnere kao i firme sa kojima još nemamo saradnju da nam se obrate sa novim idejama za dalji razvoj poslovanja, naša vrata za njih su uvek otvorena.

 

Dobrodošao u INGRAM Micro tim!